Verzending en retournering

Verzendkosten
Vandaag bestellen betekent dat je pakketje vandaag nog met liefde wordt verstuurd door DHL. Gewoon even geduld hebben, want het duurt meestal 1-2 werkdagen voordat je het in handen hebt. Voor verzending binnen Nederland vragen we een bescheiden bedrag van 5,95 euro. Maar als je boven de 65 euro zit, doen we het gratis voor je. Internationale bestellingen worden meestal binnen 3 tot 5 werkdagen bezorgd door PostNL. De kosten voor verzending naar het buitenland zijn vastgesteld op 8,50 euro, tenzij je bestelling een waarde heeft van 65 euro of meer. In dat geval nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. De prijzen naar het buitenland zijn exclusief invoerrechten en inklaringskosten.

Verzending met track en trace
Zodra je bestelling de deur uit is, sturen we je een e-mail met je eigen track and trace code. Zo kun je je pakketje als een echte detective volgen en zien waar het uithangt.

Retourneren
Stel je voor dat je niet helemaal blij bent met je aankoop. Dat is jammer, maar geen zorgen, we zijn hier om te helpen! Je hebt 14 dagen de tijd om je bestelling terug te sturen vanaf de dag dat je het ontvangt. En het goede nieuws is dat we het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van je retour terugstorten op je rekening.

Let op: als je besluit om je product terug te sturen, zijn de verzendkosten daarvoor wel voor jouw eigen rekening. Maar laten we hopen dat het niet zover komt!